neděle 25. května 2014

Boxománie - Douglas Box číslo 2

Krásné nedělní odpoledne,

dnes pro vás mám můj druhý Douglas Box. O možnosti získání jsem psala v prvním článku. Z prvního boxu jsem byla nadšená, o druhém to ovšem nemohu říct ani v nejmenším :(.

No, řekněte sami...

středa 21. května 2014

Rychlorecenze: Nivea Powder Touch alias Nivea Satin Sensation

Krásný den, 

před zhruba dvěma měsíci jsem  měla tu čest zúčasnit se velkého testování nového antiperspirantu Nivea Powder Touch (alias Nivea Satin Sensation - nemám ponětí, proč se to v Německu jmenuje jinak, ale je to jeden a ten samý produkt). K testování jsem dostala jeden velký antiperspirant ve spreji - klasika 150 ml a 10 malých sprejíků po 35 ml. Ty jsem z velké části rozdala mezi moje kamarádky a známé, aby testování mohlo být ještě objektivnější. 


středa 14. května 2014

Razítkové období ♥

Krásný večer, 

poslední dobou miluju korálovou, oranžovou a bílou barvu ...a v kombinaci s razítkem z destičky Konad M65 to podle mého názoru vypadá opravdu skvěle. 



pondělí 12. května 2014

Oranžová s bílou...♥

Krásný den, 

dnes jsem tu po dlouhé době s krátkým článkem o nehtech. Pokud sledujete Facebook či Instagram, tak vám následující kombinace určitě neunikla. Tady přináším pár dalších fotek a musím říct, že jsem s výsledkem po dlouhé době opravdu spokojená a kombinaci jsem si zamilovala ♥ .


středa 7. května 2014

Boxománie pokračuje - tentokrát z drogerie Müller

Krásný den, 

už druhým týdnem mám doma můj první box  z drogerie Müller. Získání boxu je jednoduché, stačí se v daný čas zaregistrovat na stránkách drogerie Müller. Počítač pak vylosuje 5000 šťastných z Německa a Rakouska, kteří box získají. Ten si pak vyzvednete ve vámi určené drogerii a zaplatíte za něj 5 Euro. Je to tedy jednorázová záležitost, nezískáváte předplatné. Buď to vyjde, nebo ne. Já měla to štěstí.

pondělí 5. května 2014

Krémový peeling, který nevysušuje - Sebo végétal

Krásný den, 

dneska mám pro vás recenzi na peeling od Yves Rocher z řady Sebo végétal. O této řadě bylo před několika týdny na blozích rušno. Já používám čistící peeling už více než dva měsíce, jednou týdně až dvakrát týdně. Se značkou Yves Rocher moc zkušeností nemám, měla jsem pár sprchových gelů a krém na ruce. V polovině února jsme sháněla peeling, který by nevysušoval. V drogeriích jsem nic neobjevila a tak jsem se rozhodla pro tuto značku a řada Sebo végétal se mi zalíbila. 

sobota 3. května 2014

Instagram Pictures

Krásnou sobotu všem,

mám pro vás sice připravenou recenzi na skvělý peeling, který ani trošku nevysušuje, ale jsem skleróza, která si odjela na víkend pryč a zapomněla ho doma. Takže se na něj můžete těšit v týdnu. Přináším alespoň pár random fotek z Instragramu.